Η εταιρεία

Τα Baristi Speciality Coffee με σύγχρονο και υψηλής αισθητικής design καταστημάτων, μοναδικά προϊόντα σε μεγάλη ποικιλία και προσεγμένο τρόπο σερβιρίσματος, αλλάζουν τα δεδομένα στο franchise των street coffee shops.

Η Baristi Speciality Coffee, ξεκίνησε από τον κ. Παναγιώτη Ανδρεσάκη διαθέτοντας ήδη πολυετή εμπειρία στον χώρο του καφέ, με ένα κατάστημα στην Αμφιάλη. Το 2015 δημιουργήθηκε το πρώτο franchise κατάστημα της στον Πειραιά, με το δίκτυό της να μεγαλώνει συνεχώς και μέχρι σήμερα να αριθμεί σε 21 καταστήματα, σε στρατηγικά σημεία που επιλέχθηκαν προσεκτικά και τα οποία αποτελούν συνώνυμο του καφέ στις περιοχές που δραστηριοποιούνται.

 

Σύμμαχος της αλυσίδας στο κομμάτι του καφέ είναι ότι παρέχουμε 100% Arabica από μια από τις μεγαλύτερες φάρμες της Βραζιλίας, στα μονοποικιλιακά σπυριά GUATEMALA, EL SALVADOR, COSTA RICA και έχουμε εξασφαλίσει σταθερή ποιότητα και επάρκεια για όλο το χρόνο.

Όλα τα Baristi Speciality Coffee είναι υψηλής αισθητικής και παρέχουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων καφέ, ροφημάτων, αναψυκτικών, γλυκών και αλμυρών σνακς (από μπάρες δημητριακών μέχρι club – sandwich και burgers), άριστης ποιότητας και ανταγωνιστικών τιμών. Όλα τα προϊόντα προσφέρονται για κατανάλωση εντός καταστήματος, για take away ή για delivery στον χώρο του πελάτη.

Καταστήματα Baristi

Γνωρίστε τα νεότερα καταστήματα Baristi

Ξεκίνα το δικό σου Baristi σήμερα

Θέλεις το δικό σου Baristi;

Συμπληρώστε τη φόρμα παρακάτω και ο πρώτος διαθέσιμος εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει το συντομότερο για να δείτε μαζί κάθε σημαντική πληροφορία, αλλά και να λύσετε κάθε απορία.

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιλέξτε την τοποθεσία

Υπάρχει σχετική εμπειρία;

Είσαι συνεργάτης;

Κάνε σύνδεση μέσω της φόρμας